M.Marquise – The Wedding Collection 2016

 

20805772 770x508 - M.Marquise – The Wedding Collection 2016

Cum dăruirea în fața iubirii – atât în pasiunea din primele sale sclipiri, cât și apoi, în intuiția de a croi un nou drum inspirat de sentimente – reprezintă cel mai greu și cel mai împlinitor act de curaj, această dulce nebunie primește ca odă din partea Andreei Mărcuță eleganța actuală, subtil neconvențională, rafinată sub semnătura demi-couture distinsă de M.Marquise.

Stilurile feerice captând visurile eterne ale unei iubiri, precum liniile princess, statuară sau sirenă intră în duet cu modele care dezvăluie noi fațete ale strălucirii încununării unei zile magice. În ring intră seducătoare salopete sau rochii ce captează senzualitatea ținutelor de cocktail, invitând spre entuziasmul de a savura petrecerea nunții în deplină libertate de mișcare.

2080117 - M.Marquise – The Wedding Collection 2016

Tonurile clasice de alb și ivoire evidențiază suavitatea conturului dantelei Solstiss, îmbrățișând bogăția țesăturilor regale precum voalul de mătase sau fulgii de struț – texturi care își însușesc sensibilitatea perlelor ca decor artizanal sau a broderiei florale aplicate manual.

Dar cum fascinația unui vis stă tocmai în unicitatea sa, inspirația mireselor este întâmpinată cu posibilitatea de a-și alege atât rochia de mireasă perfectă, cât și cea de cununie. Ca accent final, semnătura M.Marquise este superb valorificată de pantofii Smiling Shoes și cerceii Laura8.

Adresă showroom:

Str. Ioan Vodă Caragea, nr. 26, sector 1, București

Tel.: 0723 636 311

www.mmarquise.com