Miele

EFFORTLESLY IN LOVE #true elegance #latest trends #Blackglama

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 26-03-2018

în: Fashion
IMGS9431 - EFFORTLESLY IN LOVE  #true elegance #latest trends #Blackglama

Païsi, cea mai fashion marcă de blană din România, ne propune colecția Effortlesly in Love – noua emoție fashion a acestui început de an, o poveste rafinată și delicată despre spectacolul, discreția și exuberanța iubirii!

 IMGS9016 - EFFORTLESLY IN LOVE  #true elegance #latest trends #Blackglama

“Iubirea a fost starea de grație care a inspirat echipa de creație Paisi. Stadiile celui mai frumos sentiment și frumusețea fără egal pe care o transmite orice femeie îndrăgostită, au fost poveștile care ne-au încărcat și care au dat linia celei mai noi colecții Paisi”, declară Georgios Gkonos, Directorul de Creație Paisi.

“Effortlesly in Love”, colecția casei de art-fur Paisi, include peste 80 de creații, împărțite în patru linii care ilustrează prin formă, culoare și tăieturi ipostazele iubirii.

IMGS9154 1 - EFFORTLESLY IN LOVE  #true elegance #latest trends #Blackglama

Nuanțele intense acompaniate de blănuri rafinate și spectaculoase de vizon conturează emoția liniei, o colecție de piese-statement, prețioase, mitice care culmineză cu piesele Blackglama.

“EFFORTLESLY IN LOVE” este o colecție inspirată de femeile din viața noastră, de privirile lor îndrăgostite, de toate poveștile de dragoste celebre ale umanității, o emoție creativă în care ne recunoaștem cu toții, care celebrează minunea, spectacolul iubirii. Nu întâmplător, această colecție specială, cu materie primă de o calitate superioară poartă numele iubirii, a acestui sentiment înălțător și unic.

IMGS9924 - EFFORTLESLY IN LOVE  #true elegance #latest trends #Blackglama

Fiecare Blackglama este selectată și inspectată manual de către specialiști, la fel ca și în iubire, pentru a fi astfel calificată nu se acceptă nici cea mai mică imperfecțiune… Astfel, doar 2% din materia primă mondială ajunge să poarte acest nume exclusivist”, încheie Georgios Gkonos.

IMGS9853 770x513 - EFFORTLESLY IN LOVE  #true elegance #latest trends #Blackglama