Miele

Simplu și totuși sofisticat – Bottega Veneta Pour Homme Extreme

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 08-01-2015

în: FashionNews & Features
bottega veneta pour homme extreme 2014 box - Simplu și totuși sofisticat – Bottega Veneta Pour Homme Extreme

 

bottega veneta pour homme extreme 2014 video - Simplu și totuși sofisticat – Bottega Veneta Pour Homme ExtremeDirectorul de creație Bottega Veneta, Tomas Maier, împreună cu maeștri parfumieri Antoine Maisondieu și Daniela Andrier, au dezvoltat o interpretare mai vibrantă și intensă a parfumului Bottega Veneta Pour Homme.

Mirosul parfumului pentru bărbați Bottega Veneta, Bottega Veneta Pour Homme, este inspirat de viziunea unui răgaz rustic în munții Dolomiți. Amintind de pin, balsam de brad și piele îmbătrânită, parfumul distinctiv îmbină senzualitatea cu un intelect subtil pentru un parfum proaspat si discret care persistă în minte ca o amintire.

Noul miros este o combinație de ingrediente rare și unice țesute împreună pentru a crea un parfum plin de contraste, păstrând în același timp caracterul său esențial. Caracteristicile parfumului amplifică note de labdanum cu o ușoară notă de cuișoare, dezvăluind o nouă bogăție și un nou caracter, în timp ce sufletul aromei continuă să radieze prin acordul său aromatic lemnos, accentuat de note intense de piele.

bottega veneta pour homme extreme 2014 - Simplu și totuși sofisticat – Bottega Veneta Pour Homme Extreme

Sticla oglindește curbele fine și formele puternice ale parfumului Bottega Veneta Pour Homme, cu o bază de culoare neagră mată cu modelul reprezentativ Bottega Veneta – intrecciato. Inspirat de sticlăria venețiană și de carafa tradițională italiană, este un obiect fin conceput fiind o plăcere să-l ai în propriile mâini.

Pour Homme Extreme va fi lansat cu o campanie de publicitate în colaborare cu Zak Steiner filmat de Axel Lindahl, același model și film-maker din spatele campaniei Bottega Veneta Pour Homme.

bottega veneta pour homme extreme 2014 box - Simplu și totuși sofisticat – Bottega Veneta Pour Homme Extreme