Protecting Hair Perfume by Herra


Pentru că modul în care ne simțim este puternic influențat de aromele ce ne înconjoară, Herra a înțeles că răsfățul simțurilor poate fi atins și prin parfumuri dedicate podoabei capilare. Protecting Hair Perfume reprezintă soluția pe care Herra o oferă pentru o protecție eficientă a părului și totodată pentru o stimulare mai complexă a simțurilor.

Herra Int 1 e1484819514239 770x619 - Protecting Hair Perfume by Herra

Conceput de experţi în domeniu pentru a proteja părul de factorii externi, Herra Protecting Hair Perfume este un parfum  ce îi oferă părului un miros fabulos, hidratându-l şi protejându-l pe parcursul întregii zile. Produs în Marea Britanie doar din ingrediente naturale, revoluționarul parfum pentru păr este disponibil în 5 arome: Signature, Oud Inspired, Oud Intense, Scarlet Rose şi Wild Wood, fiecare fiind atent formulat pentru a complementa personalitatea purtătoarei. Recomandat ca produs de finisare a coafurii, parfumul pentru păr Herra poate fi folosit zilnic, aplicându-se prin pulverizare pe părul uscat.

Signature e1484819571220 770x533 - Protecting Hair Perfume by Herra

Inspirate de zeița Hera, “regina zeilor”, parfumurile din gama The Noir Collection prezintă un recipient elegant, transmițând în același timp sobrietate și extravaganță, așa cum o regină ar transmite prin aspect și postură. 

În România, parfumurile Herra Protecting Hair Perfume sunt disponibile prin intermediul magazinului online www.herraperfume.ro.

herra noir advertisement collection revised ro 770x976 - Protecting Hair Perfume by Herra

herra box comp inspired black duo 770x742 - Protecting Hair Perfume by Herra

HERRA e1484819675626 - Protecting Hair Perfume by Herra

www.herraperfume.ro