Michael Kors lansează campania colecției de Primăvară 2017


Campania Michael Kors pentru colecția Primăvară 2017 este realizată de prestigiosul fotograf Mario Testino și transmite un sentiment de intens romantism. “Combinația dintre putere și feminitate s-a aflat la baza colecției, iar Joan Smalls a fost întruchiparea ideală a acestui spirit,” spune Michael Kors.

MICHAEL KORS COLLECTION SP17 Lead Image 770x1155 - Michael Kors lansează campania colecției de Primăvară 2017

Pentru noua campanie, Mario Testino a surprins-o pe Joan Smalls strălucind într-o mașină clasică, purtând imprimeurile remarcabile ale sezonului. În tonuri de azalee și nucșoară accentuate de accesoriile albe în tendințe, modele florale îndrăznețe aduc un optimism chic campaniei deja inundate de soare.

MICHAEL MICHAEL KORS SP17 Lead Image 770x513 - Michael Kors lansează campania colecției de Primăvară 2017

Campania MICHAEL de la Michael Kors le aduce înapoi pe favoritele casei de modă, Taylor Hill și Romee Strijd. Pentru a menține estetica brandului ce include conceptul de private jet, campania le urmează pe cele două supermodele în deplasare, surprinse prin prisma obiectuvului unui paparazzi. Fotografiat de Mario Testino, fascinantul duo prezintă o selecție de ținute elegante potrivite pentru vreme caldă, din colecția MICHAEL Primăvară 2017 a Michael Kors.

“Am vrut să surprind stilul de viață on-the-go, plin de strălucire, al noii generații de supermodele, într-un mod graphic, brut, potrivit pentru vremea caldă,” a spus Michael Kors.