Miele

Dolce & Gabbana și-a deschis primul boutique în București

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features
IMG 2757 - Dolce & Gabbana și-a deschis primul boutique în București

Situat în cadrul The Grand Avenue, la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea mai prestigioasă destinație de modă din acest oraș îmbibat cu istorie, boutique-ul ocupă 300 metri pătrați, dedicați prezentării celor mai notabile colecții ready-to-wear destinate femeilor și bărbaților, precum și etalării accesoriilor colecției.

Elegant și sofisticat, designul magazinului este creat pentru a scoate în evidență universul Dolce & Gabbana. Hainele și accesoriile se contopesc cu piese de mobilier realizate sub semnătura brandului: oglinzi, geamuri fumurii, lemn Canaletto, brocarturi, catifele mov închis și vișiniu și un candelabru din sticlă de Murano.

Colecțiile de bijuterii – atât cele pentru femei, cât și cele pentru bărbați – sunt puse în evidență în vitrine, unde fiecare aspect al meșteșugului și al atenției desăvârșite la detalii este sporit. Sticla neagră și catifeaua Burgundy creează o ambianță călduroasă în camera dedicată rochiilor de seară ale doamnelor, în timp ce lemnul Canaletto ia locul catifelei în zona destinată costumelor domnilor.

Galerie Foto