Miele

Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 05-01-2015

în: Jewels & WatchesNews & Features
Fred Force 10 bracelet - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe

Din anul 1966, alăturarea neașteptată din brățara Force 10 a unui cablu de oțel cu catarama de aur a reprezentat perfect stilul Fred: singular, prețios, luminos, puternic și atemporal.

Fred Force 10 bracelet - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe

Casa de bijuterii FRED continuă să întruchipeze o iubire necondiționată pentru pietre prețioase, perle și lumină aurie, creând colecții care debordează de o eleganță radiantă.

Fred Samuel, fondatorul Fred, transmite pasiunea lui pentru mare și navigație fiilor săi. În 1966, fiul cel mare a venit cu ideea de a împleti două cabluri marine, atașându-le cu două nituri pentru a face o brățară pentru soția sa. Acela a fost momentul în care a luat naștere o operă de artă ce s-a dovedit a fi un icon. Bijuteria androgină a fost de atunci revizuită și personalizată în colecții captivante care exprimă dorințele fiecărui purtător.

Bratara Fred, Force 10 din aur galben și diamante albe (6870 €) are 64 de diamante albe (0,90 carate / GVS) și un cablu FORCE 10 din oțel, având piesele finale placate cu aur galben.

Colecția Force 10 reprezintă libertatea de creație și energie; brățările pot fi personalizate cu cabluri interschimbabile, motivele cataramelor fiind rafinate, sub forma de inele, în timp ce pandantivele stau agățate de cele mai elegante lanțuri.

Fred Force 10 bracelet in yellow gold and paved white diamonds 700x700 - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe

Fred Force 10 bracelet in yellow gold and paved white diamonds 2014 - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe Fred Force 10 bracelet in yellow gold and paved white diamonds 1 - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe Fred Force 10 bracelet in yellow gold and paved white diamonds  - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe Fred Force 10 cuff  - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe Fred Force 10 cuff - Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe